Caz ciudat . Pun la vanzare online pe o platforma cu bunuri second hand un ceas functional dar cu un defect estetic , defectul vizibil in poze , descris in descriere . Pret 60 lei . Il cumpara cineva de la 500 km distanta , coletul se livreaza cu verificare , cu deschiderea coletului cu fan curier . Ma suna cumparatorul , coleric , recalcitrant , zice ca nu a vazut pozele , ca nu a citit descrierea , ca nu a verificat coletul , ca nu il intereseaza , e problema mea si sa ii restitui banii . De la nervi , vazand ca am dea face cu un tacanit , am refuzat . Omul imi scrie ca a facut plangere (posibil la politie) . Am 3 intrebari . 1Daca face plangere trebuie sa ma prezint la politia de la el din localitate ? 2 Daca se face plangere din razbunare si sunt acuzat de te miri ce pot la randul meu sa fac plangere pentru denunt calomnios ? 3 Chiar se iau in considerare astfel de plangeri ? Eu am documente prin care sa demonstrez ca anuntul nu e editat iar transportul e prin curier , aceste acte demonstreaza neatenita si rea-vointa cumparatorului .