avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz ciudat - Pun la vanzare online pe o platforma cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz ciudat - Pun la vanzare online pe o platforma cu bunuri second ...

Caz ciudat . Pun la vanzare online pe o platforma cu bunuri second hand un ceas functional dar cu un defect estetic , defectul vizibil in poze , descris in descriere . Pret 60 lei . Il cumpara cineva de la 500 km distanta , coletul se livreaza cu verificare , cu deschiderea coletului cu fan curier . Ma suna cumparatorul , coleric , recalcitrant , zice ca nu a vazut pozele , ca nu a citit descrierea , ca nu a verificat coletul , ca nu il intereseaza , e problema mea si sa ii restitui banii . De la nervi , vazand ca am dea face cu un tacanit , am refuzat . Omul imi scrie ca a facut plangere (posibil la politie) . Am 3 intrebari . 1Daca face plangere trebuie sa ma prezint la politia de la el din localitate ? 2 Daca se face plangere din razbunare si sunt acuzat de te miri ce pot la randul meu sa fac plangere pentru denunt calomnios ? 3 Chiar se iau in considerare astfel de plangeri ? Eu am documente prin care sa demonstrez ca anuntul nu e editat iar transportul e prin curier , aceste acte demonstreaza neatenita si rea-vointa cumparatorului .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:13, 15 August 2025
Daca veti fi chemat la.politia va fi in apropiere de locuinta dvs, prin comisie rogatorie.
Nu veti pati nimic, nu trebuie sa ii dati banii inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de pe olx un telefon care nu corespunde cu ce a fost pe site, iar vânzătorul dă vina pe curier. vreau să fac plângere penală, am șanse de câștig? MelindaT89 MelindaT89 Buna, Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)