avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Este legal sa mi se retina 2 zile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Este legal sa mi se retina 2 zile de weekend lucrate ...

Buna ziua. Este legal sa mi se retina 3zile de weekend lucrate pentru 3 zile libere platite in cursul saptaminii? Exemplu am avut 3 zile libere in cursul saptaminii care mi sau platit cu 100%3×8 = 24 ore dar sau retinut 31 de ore lucrate in weekend care trebuiau platite 200% .
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2025
Iszlai Odon, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de lucru 12/24 - calcul ore covi covi Buna ziua , Lucrez intr-o unitate spitaliceasca , programul este de 12/24 adica 7-19,19-7 cu liber 24 s.m.d ( nu avem liber 48h dupa tura de noapte ci, 24 ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc orele lucrate in sarbatoarea legala din weekend? Anastasia12 Anastasia12 In ziua de 24 ianuarie 2015, zi de sarbatoare legala, o parte dintre angajati au lucrat 8 ore, insumand 48 de ore pe saptamana (de luni pana sambata). Este ... (vezi toată discuția)
Cum se plătește o zi de weekend? Mcv88 Mcv88 Buna seara ,lucrez la o firma x ,cu contract de munca perioada nedeterminata,inițial contractul a fost de 8 ore, dar s-a schimbat la 12/24 și 12/48.Eu de ... (vezi toată discuția)