avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... taxa lunară camin batrani marita cu 25%.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

taxa lunară camin batrani marita cu 25%.

Este legal ca o taxa lunară la un cămin de bătrâni în București sa fie mărită cu 25%? De la 5150 lei la 6400 lei/lună. Motivul ar fi ca vor sa facă uz de fonduri europene și de aceea trebuie sa reașeze prețul.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Legi privind caminele de batrani private MiraC MiraC Am incercat sa gasesc pe internet legi privitoare la caminele de batrani private licentiate. As vrea sa inteleg daca, o data ce batranul este camin de un numar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma aflu intr-o situație dificila.. bunica mea in ... Georgiana59 Georgiana59 Buna ziua! Ma aflu intr-o situație dificila.. bunica mea in vârsta de 87 de ani este internata intr-un Camin de bătrâni privat din luna Ianuarie. As dori ... (vezi toată discuția)
Camin de batrani dorunicolae dorunicolae Cunoaste cineva un avocat care se poate ocupa de autorizarea unei activitati de ingrijire batrani(camin de batrani)?Actualmente detinem doua vile de 4 stele in ... (vezi toată discuția)