avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua vreau să deschid un SRL prin care să ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua vreau să deschid un SRL prin care să prestez servicii ...

Bună ziua vreau să deschid un SRL prin care să prestez servicii de sofer profesionist independent....Pentru moment nu voi avea flotă,licență de transport,voi lucra cu camioanele si actele clientului...m-am gândit la cod caen 4941...se poate efectua această activitatea cu acest cod...Se va specifica in contractul de colaborare că nu eu organizez transportul că nu dețin flotă clientul o va face.Multumesc

Alte discuții în legătură

Salutare. daca detin o un srl cu cod caen 4921 pot presta servicii ... ATransport ATransport Salutare. Daca detin o un SRL cu cod caen 4941 pot presta servicii către o companie din Uniunea Europeană ? Prestări servicii transport marfă ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Sunt sofer profesionist inregistrat ca pfa Laurentiu Ciuperca Laurentiu Ciuperca Bună seara!Sunt sofer profesionist inregistrat ca PFA cod CAEN 4941.Vreau să fac un contract de prestari servicii cu o firmă de transport,însă intampin ... (vezi toată discuția)