avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea vârstei de pensionare pentru creștere ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea vârstei de pensionare pentru creștere ...

Bună seara!Reducerea vârstei de pensionare pentru creștere copii se poate cumula cu reducerea vârstei de pensionare datorita grupelor de munca mai precis condițiilor deosebite de munca?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:53, 17 August 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta Anghel _1954 Anghel _1954 Buna ziua, Ma numesc Anghel Ion am 56 de ani si 38 de ani de munca dintre care 14 ani de grupa 1. As dori sa stiu cand ma pot pensiona dupa legea care ... (vezi toată discuția)
Efectele legii nr. 380/2013 cu privire la reducerea varstei de pensionare eagle_free eagle_free Buna seara. As dori sa supun in discutie o problema aparuta odata cu intrarea in vigoare a legii nr. 380/2013. Mie mi se pare ca prin legea 380/2013 s-a ... (vezi toată discuția)
Grupa speciala cumulata cu a 2a? silvia99 silvia99 va rog frumos, in vederea reducerii varstei de pensionare, grupa speciala de munca se cumuleaza cu grupa a 2-a? daca da, care e textul de lege? mii de ... (vezi toată discuția)