avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Potrivit legislației privind încheierea de locuințe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Potrivit legislației privind încheierea de locuințe ANL, trebuie ...

Potrivit legislației privind încheierea de locuințe ANL, trebuie să deții un loc de muncă în localitatea in care este construita locuința.
Dacă o familie formată din soț - sotie, legal cu certificat de căsătorie, ajung la un moment dat fără loc de muncă, apoi doar soțul găsește un job; titular fiind soția dar in contract e trecut și soțul. Este obligatoriu ca și soția să aibă un loc de muncă dacă din motive neimputabile ei nu găsește un job?
Există posibilitatea de a schimba titularul pe soț iar soția să fie parte a contractului? Ca și vârstă am depășit ambii 40 ani.
Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Titulari ai contractului de inchirere de la anl Silvia  Aldea Silvia Aldea Buna dimineata. As dori sa aflu daca, in cazul inchirierii locuintelor construite de ANL, [b]titulari ai contractului de inchirere pot fi ambii soti sau doar ... (vezi toată discuția)