avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un server Discord cu plată unde ofer cursuri și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un server Discord cu plată unde ofer cursuri și materiale educationale

Dacă am un server Discord cu plată unde ofer cursuri și materiale educaționale despre trading (crypto), iar pe lângă acestea postez și ideile mele personale de tranzacționare (jurnal personal, explicații despre setup-uri, ce poziții iau eu în piață), dar fără să spun direct membrilor ce să cumpere sau să vândă, se consideră acest lucru serviciu reglementat de tip consultanță investițională/crypto-asset advice conform MiCA sau este încadrat ca activitate educațională și deci permis fără autorizație?
Am nevoie să fiu ajutat cu această întrebare deoarece nu găsesc răspunsul oricât aș căuta iar firma care încasează plata pentru intrarea în server este din România.
Ultima modificare: Marți, 19 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Serviciu semnale de tranzacționare forex. cum aș putea încadra această activitate economică? ciprian.moraru ciprian.moraru Buna ziua! Tranzactionez pe pietele valutare si as dori sa initiez un serviciu de semnale de tranzactionare. Ce presupune acest serviciu?! In urma unor ... (vezi toată discuția)
Actiuni pas - vanzare sca baloisibaloi sca baloisibaloi Detin un procent substantial de actiuni in asociatia pas care sunt achitate. Actionarul majoritar din societatea mama listata la bursa doreste achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Pierdere mai mare decat depunerea broker ContSters304069 ContSters304069 La tranzactionari de actiuni CFD in marja (piata extrabursiera OTC) e posibil din cauza gap-urilor de pret dintre inchidere si deschidere sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)