avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unul din vanzatorii apartamentului cu abitatie viagera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unul din vanzatorii apartamentului cu abitatie viagera a decedat ...

Buna ziua! Unul din vanzatorii ap. Cu abitatie viagera a decedat iar cealalta persoana are alzeimer. Eu ce drepturi am daca cel asupra apart. Pana la decesul acestuia. Poate ca rudele sale sa i a lucruri din apartament? Eu nu am cheie si nu stiu daca am dreptul sa intru sa verific. Poate fi atacat contractul de vanzare cumparare cu bani pusi la banca?

Alte discuții în legătură

La un contract de vanzare cumparare cu abitatie viagera unul ... Zvincal Zvincal La un contract de vanzare cumparare cu abitatie viagera unul din uzufructanti a decedat iar celalalt are alzeimer. Daca ruda celui cu alzeimar face act de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu habitatie viagera Nkl Nkl Buna seara, Am o intrebare legata de un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament. Acest contract este facut cu drept de habitatie viagera al ... (vezi toată discuția)