avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Retinere pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Retinere pensie

Poate afla o persoana de la banca de unde incaseaza pensia de unde provine o retinere din pensie atat timp cat persoana nu are datorii sau credite? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
bibacj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:49, 18 August 2025
Acea persoana poate intreba la Casa de pensii , la ghiseu . Numai pensionarului i se vor comunica astfel de date .
De asemenea apare scris în extrasul de cont lunar de la bancă, către cine sunt virați banii.
Extrasul de cont bancar se înmânează doar titularului.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Angajata bancii umbla in cont si face operatiuni fara acordul meu septibanc septibanc Buna ziua, Am un cont curent de debit la o banca oarecare, cu card asociat contului. Este un card pe care primesc in principiu doar salariul de la firma unde ... (vezi toată discuția)