avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am facut comanda de o pereche de lentile noi pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am facut comanda de o pereche de lentile noi pentru ...

Buna ziua. Am facut comanda de o pereche de lentile noi pentru ochelari la un magazin de optica. In nomentul in care am intrebat-o pe vanzatoare timpul in care vor fi montate mi-au garantat ca se va face in aceeasi zi, bineinteles daca nu era posibil nu facem comanda , dar m-a linistit asigurarea ei ca vor face tot posibilul. Dupa o săptămână de la comanda ( timp excesiv dupa parerea mea dar sa trecem cu vederea - lentilele comandate sunt cele mai simple posibile) primesc mesaj ca au sosit. Precizez ca plata s-a facit integral in momentul comenzii. Sa deplasez la magazin , iar vanzatoarea nu mai garanteaza montarea lentilor cum era initial. Pot sa anulez comanda? Si sa cer banii iapoi? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)
Probleme optica medicala ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am cumparat o pereche de ochelari de la SWISS OPTIK cu o dioptrie de -20. Am comandat cele mai scumpe lentile adica cele mai subtiri de pe piata ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi inapoi banii pe ochelari neridicati? IreneP IreneP Am comandat la optica ideala din Bacau trei perechi de ochelari pentru mine si sotul meu.Una dintre perechi,ocelarii progresivi,au fost comandati si achitati ... (vezi toată discuția)