avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt divorțat prin notar, am 2 copii din care unul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt divorțat prin notar, am 2 copii din care unul ...

Buna ziua sunt divorțat prin notar am 2 copii din care unul a fost luat de stat ce pot face în caz de il ia si pe al doilea sa nu mai am probleme cu justitia deoarece nu mai pot lua legătura cu fosta nevasta

Alte discuții în legătură

Buna ziua,tigari netimbrate vinde la locul de munca unde este ... Utilizator2022 Utilizator2022 Buna ziua,Tigari netimbrate vinde la locul de munca fosta nevasta mea vinde tigari la locul de munca zilnic 3-4 cartus suntem acelas locul de munca dar Stam ... (vezi toată discuția)
A plecat cu copilul melchior melchior domnul x divorteaza in 2005 de doamna y au un copil care ramane la ea el plateste pensie si il poate vedea la 2 saptamani cf. unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Succesiune. corbumihai77 corbumihai77 Buna ziua. Problema mea e un pic cam compicata, Tata a decedat, ramanand 2 mostenitori (in momentul decesului era divortat). Situatia in sine consta in ... (vezi toată discuția)