Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si 2 complicitate la comiterea infravtiuni de contrabanda calificata prev de art 48 din c penal rap la art 270 al 1 din legea 86/2006 rap la art 274 din legea 86/2006 acestea sunt faptele daca imi puteti spune ce inseamna rap la art face referire la un articol sau este acel articol? Cu o aparare buna pot optine suspendare? Am mers pe recunoastere in prima faza ... De atunci doar mi au schimbat intrebarile si acum mi a venit foaie cu camera preliminara precizez ca am fost doar caraus nimic mai mult si m au bagat pe articole mari la grup infractional de la 3 la 12 si 1 la 5 pentru sprijin ...imi vor acorda pedeapsa maxima cea mai mica sansa la o pedeapsa mai blanda precizez ca n am antecedente penale , am avocat dar ma tine in suspans .. si el a spus ca pedepsele sunt prea mari
Trebuie sa va lămuriți cu avocatul ales, plătit.
Aveti dreptul de a plăti și alt avocat ca sa aveți o opinie dar va costa probabil cât va costa jumatate din proces dacă se studiază dosarul precum judecatorii.