avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit anaf vanzare imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit anaf vanzare imobiliare

Buna ziua,
Poate cineva sa ma lamureasca in urmatoarea situatie: am cumparat un apartament cu 50 000€ anul acesta iar peste 2 luni l-am vandut cu 60 000€ iar apoi am cumparat un apartament cu 70 000€ si peste 3 luni l-am vandut cu 100 000€, toate operatiunile efectuate anul acesta, trebuie sa platesc la anaf impozit pentru cei 40 000€ profit? Eu cand am facut vanzarile am platit la notar cei 3% impozit majorat din suma totala pentru am vandut in sub 3 ani de la cumparare, dar ma gandesc sa nu vina anaf si sa zica ca le datorez impozit pe cei 40 000€ profit.

Alte discuții în legătură

Posibil sau nu - anulare contract cesiune parti sociale laurashield laurashield Buna seara, As dori citeva raspunsuri, daca e posibil, la o situatie in care ma aflu in momentul de fata ! ….3 minute de citit atent ! In anul ... (vezi toată discuția)
Contributiile unui s.r.l. stanbogdan23 stanbogdan23 Cum se calculeaza profitul unei societati comerciale cu raspundere limitata dupa in prealabil sa platit impozitul anual. Sa dau un exemplu. O firma care are ... (vezi toată discuția)
Atingere rezerva succesorala andradacristina andradacristina Buna ziua, Va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema zic eu delicata. Tatal meu a decedat anul acesta in august. Anul trecut a vandut un teren (unic ... (vezi toată discuția)