avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Reclame / carti de vizita in cadrul unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Reclame / carti de vizita in cadrul unei firme de taximetrie

Buna ziua. Am preluat de curant o firma care are ca domeniu de activitate, taximetria, are doar o singura masina. Intrebarea mea este:

Avand in vedere ca este un autoturism care sta in oras undeva la 12 ore aproximativ / zi. Am posibilitatea sa afisez reclamele altor firme pe masina? Sau sa pun in spatiul destinat pasagerilor carti de vizita?

Adica o optimizare a castigului. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Transcriere masina Cristi Cristi Cristi Cristi Am o masina pe care am cumparat -o de la cineva ,acel cineva nu este propietarul,am certificatul de inmatriculare,asigurarea,copie de pe buletinul ... (vezi toată discuția)
Anulare act fraudulos bandacmarina bandacmarina Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: In anul 2007 am cumparat o masina cu scopul de a o folosi in activitatea de taximetrie. Masina a fost trecuta ... (vezi toată discuția)
Probleme fost angajator (sofer taxi) dilysoft dilysoft Am lucrat ca sofer taxi timp de vreo 2-3 luni la o firma pana in decembrie 2010. Apoi mi-am intrerupt contractul de munca, iar acum in ianuarie m-am angajat ... (vezi toată discuția)