avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... BENEFICIARI REALI - asociatii non-profit!!!
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

BENEFICIARI REALI - asociatii non-profit!!!

Se pot considera BENEFICIARI REALI (prin declaratiile solicitate/impuse), persoanele fizice - membri fondatori ai unei asociatii non-profit, in conditiile in care asociatia are scop nepatrimonial si toate veniturile/donatiile/sponsorizarile sunt directionate catre nevoile/scopul asociatiei?

.... ,,beneficiarii reali” sunt cei care primesc donatiile/sponsorizarile oferite de catre asociatie, conform scopului asumat prin statut, dupa caz!

Alte discuții în legătură

Ong non-profit pentru strangerea de fonduri ienachi ienachi Intrebarea este daca o persoana bolnava care vrea sa infiinteze o asociatie ONG non-profit pentru strangerea de fonduri din donatii, cote, sponsorizari ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie non profit simonadana simonadana Am rugamintea sa-mi spuneti daca pot sa-mi deschisd o asociatie non profit pentru a ma descurca mai usor cu cheltuielile necesare diverselor terapii pe care ... (vezi toată discuția)
Asociatie fara scop lucrativ oti oti Are cineva un model de statut de Asociatie sportiva ? Din O 26/2000 inteleg daca doar membrii asociati pot hotara in AGA si nu toti membrii asociatiei ... (vezi toată discuția)