avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post din studii medii in studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post din studii medii in studii superioare

Buna ziua , sunt angajata ca personal contractual pe studii medii si as vrea sa stiu daca , conform Hotarare 1336/2022 , as putea promova prin transformarea postului din studii medii in studii superioare. Art.69 teoretic ar aproba acest lucru, dar din art.70 reiese ca ar trebui sa absolv in timpul executarii contractului de munca. Eu am deja o diploma de licenta si de masterat. Sunt putin derutata pt ca se contrazic oarecum aceste 2 articole. Ma puteti lamuri? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 19 August 2025
Cred ca vi se aplica art.69 din HG .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. postul pentru ... j.c.m j.c.m Buna ziua, sant functionar public intr-o primarie. Postul pentru care am sustinut examen la angajare a fost de studii medii. Eu sant absolventa de facultate ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual într-o funcţie pentru care ... IulianC. IulianC. Promovarea personalului contractual într-o funcţie pentru care este prevăzut un nivel de studii superior cf. art. 70 din HG 1336/2022 se face prin pastarea ... (vezi toată discuția)
Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea ... dana manea dana manea Un asistent medical de radiologie poate fi promovat prin transformarea postului in asistent medical generalist cu studii superioare ]n cadrul laboratorului de ... (vezi toată discuția)