avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Îmatriculare auto fără certificat fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Îmatriculare auto fără certificat fiscal

buna ziua
ptr imatricularea in bucuresti daca nu am fiscal si am pe ctr de vz stampila remtii este o prob sa nu imi imatriculeze masina ??? sau sa o declar la taxe si impozite ca nu am fiscal de la vanzator??
Ultima modificare: Marți, 19 August 2025
mauro emil, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto nou: stampila remtii si certificat fiscal necesare relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Stampila remtii auto sh de la dealer. unii sustin ca nu e nevoie de ea, altii ca este necesara cristixxxlog cristixxxlog Am achizitionat recent un autoturism SH de la o firma cu cod CAEN4511, comert cu autoturisme. Vanzatorul sustine (Galati) ca primaria Galati nu ofera stampila ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)