avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . Va rog un raspuns concret … Firma Profi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . Va rog un raspuns concret … Firma Profi unde lucrez ...

Buna ziua . Va rog un raspuns concret … Firma Profi unde lucrez urmeaza a vinde mag catre alt lant Anabela .Firma preia si angajatii .. Intrebare este , exista o baza legala unde suntem obligati sa mergem la ei ??? Eu nu doresc si as dorii salarii compensatorii ??? Cate as obtine?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 19 August 2025
1. Legea 67/2006
art. 5
(1) Drepturile și obligațiile cedentului, care decurg din contractele individuale de muncă și din contractul colectiv de muncă aplicabil, existente la data transferului, vor fi transferate integral cesionarului.
....

art. 7
Transferul întreprinderii, al unității sau al unor părți ale acestora nu poate constitui motiv de concediere individuală sau colectivă a salariaților de către cedent ori de către cesionar

2. Inainte de data trasnferului puteti solicita incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor,va rog!!! mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu o mica problema: societatea la care lucrez vinde locatia cu tot cu activitatea care se desfasoara aici ( reprezentanta +service auto). 1. ... (vezi toată discuția)
Firma la care lucrez urmeaza a fi vanduta blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Firma la care lucrez urmeaza a fi vanduta catre un o alta firma (in acest moment aceasta firma ne este concurent pe piata). Foarte probabil ... (vezi toată discuția)
Concedierea colectiva elenadragoi2008 elenadragoi2008 salut, firma la care lucrez se inchiriaza iar patroni noi ne preiau pe unii dintre noi, iar ceilalti intra in somaj, va rog sa imi spuneti ce drepturi avem, ... (vezi toată discuția)