avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua am o nelămurire cu privire la o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua am o nelămurire cu privire la o reclamație făcută ...

Bună ziua am o nelămurire cu privire la o reclamație făcută către ANPC și anume acosta instituite mi-a răspuns la petiție dar la modul general nu argumentat pe speța care am reclamat-o eu și anume într-un magazin am cumpărat produse expirate le-am ataș bon fiscal și foto cu produsele expirate și răspunsul a fos ca i-a sancționat dar nu mi-au comunicat și sancțiunea bazata pe un articol din lege care u mă pot gândi ca i-au amendat pentru o hârtie găsită pe jos(amendă mică)nu pentru expirate (unde amenda este mai mare) întrebarea este dacă. Este legal să-mi fie comunicat doar fă ul ca au fost sancționați dar fără să mi spună dacă pe speță care le-am reclamat-o eu menționez ca i-am sunat și răspunsul a fost ca cu ce ma încălzește pe mine dacă a-mi argumentează decizia luată păi nu e vorba neapărat ca ma încălzește cu ceva dar era să dau copiilor produsele expirate de o lună jumate

Alte discuții în legătură

Produs alimentare expirat cri_ cri_ Am cumparat de la un supermarket ff. cunoscut un pachet de biscuiti BIO expirat. Doar la cateva zile dupa ce l-am deschis, si am dat si copilului meu de 11 ... (vezi toată discuția)
Inselarea consumatorului in supermarket-uri balerina balerina De multe ori in Supermarket-uri pretul de la raft nu corespunde cu pretul batut la casa de marcat. Si ...bineinteles mi s-a intimplat... , am fost la ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie protectia consumatorului radu1212 radu1212 Am si eu o intrebare. Va rog sa ma ajutati si pe mine. As dori sa stiu in cat timp pot contesta o decizie OPC? Sunt persoana fizica, client al unei societati ... (vezi toată discuția)