Buna ziua. Cautam un avocat cu pregătire în răspundere civilă delictuala în Județul Satu Mare. Ne puteti recomanda pe cineva? Problema noastră este în legătură cu deranjarea liniștii publice prin petreceri și muzica la volum ridicat de către o familie de vecini. Sunt asistati social si în ciuda amenzilor primite continuă cu acest comportament. Poliția ne-a sfătuit sa le facem cauza civilă. Înainte de a decide am vrea să vorbim cu un avocat cu o pregătire în acest domeniu. Va multumim
Exista practica judiciara cu acțiuni în răspundere civila delictuala prin care s a solicitat repararea prejudiciului moral lsuferit ca urmare a zgomotolui produs de instalații /utilaje,eventual îndepărtarea acestora. Orice av cu experientanin civil și cu ceva practica pe acest gen de spete va poate ajuta.Problema pe care o vad eu în speta dvs este ce ați putea să obțineți?Sumele acordate ca daune morale un general sunt modice,cunoscut sâni executați în ipoteza în care vor fi obligați la plata unor sume etcetc.Desi sunt civilitate cred canin cazul dvs ar trebui sa vb mai degrabă cu un av specializat în penal,trebuie continuat cu sesizări peste eesizari pt deranjatea liniștii publice,făcute ceva memorii către IPJ daca polițiștii din localitate nu iau masuri,nu ii amendează etc.