avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As avea nevoie de un avocat din Cluj Napoca pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As avea nevoie de un avocat din Cluj Napoca pentru a parcurge ...

Buna,
As avea nevoie de un avocat din Cluj Napoca pentru a parcurge o serie de delapidari imobiliare si financiare complexe.
Limita de prezentare de pe forum in mod scris e contraproductiv.
As aprecia cineva doritor, pe baza de procent sa ma reprezinte in acest demers.
Va multumesc pentru atentia acordata.
Ultima modificare: Marți, 19 August 2025
Ebedko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ebedko , utilizator 19:14, 19 August 2025
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]
Doresc sa ma contacteze cineva doritor sa preia aceasta speta, alcatuit din in jur de 3-4 demersuri cu valoare mare in prejudicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat dispus să preia dosar civil (partaj sumă încasată ... RazvanBogdan RazvanBogdan Caut avocat dispus să preia dosar civil (partaj sumă încasată din litigiu imobiliar) în baza unui contract de promisiune vânzare, pentru recuperare 50% ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pe pfa albertooos albertooos Buna seara..as vrea sa stiu daca angajez un avocat contra primariei Cluj-Napoca am sanse sau nu de castig?.am depus cererea de autorizatie taxi in 2008.am ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat drept fiscal Nebraska22 Nebraska22 Recomandare avocat Drept Fiscal Bună ziua, caut un avocat specializat în Drept Fiscal în zona Cluj sau Zalău. Mulțumesc (vezi toată discuția)