avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Socrul meu este în situația în care a deschis în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Socrul meu este în situația în care a deschis în instanță ...

Bună! Socrul meu este în situația în care a deschis în instanță o acțiune pentru recuperarea anilor de vechime în vederea pensionarii. Pt că ultimul sau angajator nu mai există nicăieri, nu există arhivă, iar lichidatorul nu răspunde sub nicio formă, a fost îndrumat să găsească foști colegi care să declare pe propria răspundere la notariat că îl recunosc ca fost coleg în perioada respectivă. În urma hotărârii judecătorești favorabile socrului meu, Casa de Pensii a făcut recurs și în final procesul a fost pierdut. “ păstrează dispozițiile din sentința apelată referitoare la soluția dată cu privire la excepția lipsei calității procesuale pasive a CNPP”. Aceasta fiind definitivă. Vă rugăm respectuos, să ne spuneți dacă din experiența dumneavoastră se mai poate acționa și în alt mod, având în vedere că Curtea de Apel Brasov a dat o sentință definitivă nefavorabilă. Mulțumim!

Alte discuții în legătură

Incurcate sunt caile domnului Statescu Statescu Buna ziua! Am lucrat, inainte de 1989, la o institutie din Brasov,care in anul 2001 a fost desfiintata. Arhiva ei este in pastrare la o societate din Giurgiu. ... (vezi toată discuția)
Proces omniasig MAXIMMUSS MAXIMMUSS am obtinut la fond castig de cauza , prin care OMNIASIG BUCURESTI, a fost obligata sa-mi plateasca suma de 15.000 lei diferenta prima de asigurare neachitata, ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala ContSters116348 ContSters116348 Buna ziua,rog respectuos un consultant sa-mi raspunda daca doreste binenteles la urm:pot sa ridic exceptia lipsei calitatii procesuale active sau pasive intr/o ... (vezi toată discuția)