avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... calitate procesuala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

calitate procesuala

Buna ziua,rog respectuos un consultant sa-mi raspunda daca doreste binenteles la urm:pot sa ridic exceptia lipsei calitatii procesuale active sau pasive intr/o somatie de plata daca nu exista un raport juridic intre parti ,respectiv contract ci doar un inceput de dovada scrisa respectiv facturi neacceptate expres la plata de catre debitor prin lipsa stampilei si a mentiunii ,,acceptat"doar semnate indescifrabil?multumesc anticipat,intuiesc raspunsul insa vreau sa ma conving
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 00:15, 30 Aprilie 2010
ci doar un inceput de dovada scrisa respectiv facturi neacceptate expres la plata de catre debitor prin lipsa stampilei si a mentiunii ,,acceptat"doar semnate indescifrabil?

Nu, daca respectiva creanta e certa, lichida si exigibila e suficienta acest inceput de dovada scrisa.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati inscrise pe factura nicoga nicoga Penalitatile inscrise pe o factura achitata dar nesemnata de debitor pot constitui creanta certa, lichida, exigibila? Eu cred ca nu, din moment ce nu le-am ... (vezi toată discuția)
Conciliere inainte de deschidere insolventa? victoriada victoriada Am un debit recunoscut expres de debitor. Am formulat cerere pe OUG 119/2007. S-a respins, zic eu nejustificat. Nu am mai facut nici o conciliere, considerand ... (vezi toată discuția)
Cerere de anulare ContSters116348 ContSters116348 ]n cadrul unei somatii de plata i sa admis actiunea creditoarei aceasta neavand contract incheiat intre parti,facturile nu sunt acceptate la plata ... (vezi toată discuția)