avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am fost chemata sa ridic actele de procedura de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul ...

am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul bucuresti. am vazut ca pot face programare online - trebuie sa ma duc la arhiva sau la registratura?

Alte discuții în legătură

Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)
Apel ioana71 ioana71 Buna ziua. Am facut apel la hotararea de divort pronuntata in data de 19.02.2011. Pe 13.04.2011 am inaintat apelul. Pe 21.04.2011 am facut cerere de renuntare ... (vezi toată discuția)
Chemat la tribunal dupa incheierea penala Pm_42 Pm_42 Buna seara, am primit zilele trecute o instiintare pentru a ma prezenta la tribunal pentru comunicarea actelor de procedura pentru un dosar. Am cautat dosarul ... (vezi toată discuția)