avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Politia locală mi-a trimis un proces verbal, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Politia locală mi-a trimis un proces verbal, întocmit în absența ...

Politia locală mi-a trimis un proces verbal, întocmit în absența mea și fără martori, pentru depunerea unei cutii de televizor în zona ghenei exterioare a blocului, acolo unde toți locatarii depun deșeuri mari și care nu pot intra in tomberoane. Amenda înscrisă este intre 5000 și 20000 lei. După cât timp se prescriu astfel de amenzi și în ce condiții? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare neregulamentara auto mai mare de 3,5 tone Filotheos Filotheos Buna!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o contestatie la o amenda.Am fost amendat de catre Politia Comunitara cu 250 lei pentru ca am parcata in spatele ... (vezi toată discuția)