avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reforma fiscală 2025-2026: Ghid practic pentru noile obligații fiscale
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhivele fostei banci Credit Bank Timisoara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhivele fostei banci Credit Bank Timisoara

Bunaseara, as dori sa stiu unde sint arhivele fostei banci Credit Bank Timisoara. As avea nevoie de o adeverinta pe perioada lucrata la ei nefiind in posesia cartii de munca. Banca a fost declarata falimentara .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 20 August 2025
Banca Renasterea Creditului Romanesc Credit Bank a avut ca lichidator BDO Business Restructuring SPRL

date de contact - intrebati-l despre arhiva
[ link extern ]

sau
BANCA RENASTEREA CREDITULUI ROMANESC-CREDIT BANK SA
Operatorul economic (sediu): BIROU ARHIVE CONTEMPORANE – ARHIVELE NATIONALE (Str. Leaota nr. 2A, sector 6, Bucuresti)

Anii Extremi: 1992-2006
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, ... A.E.B. A.E.B. Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, in conditiile in care banca (Renasterea Creditului Romanesc - Credit Bank) la care a fost facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am lucrat prin anii '90 la sc sc imvest sa, de unde ... ylkk ylkk buna ziua am lucrat prin anii \'90 la sc SC IMVEST SA, de unde pot scoate si eu adeverinta pt grupa 2 de munca si de asemenea arhiva pt SC AMCO ... (vezi toată discuția)
Costache iuliana,am lucrat la amc otopeni intr ani 1979 2005 ... Ulica stan Ulica stan Costache Iuliana,am lucrat la AMC Otopeni Intr ani 1979 2005 as dori adeverință pentru recalcularea pensii in care sa se specifice acordul global și ... (vezi toată discuția)