avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bunaseara, as dori sa stiu unde sint arhivele fostei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bunaseara, as dori sa stiu unde sint arhivele fostei banci Credit ...

Bunaseara, as dori sa stiu unde sint arhivele fostei banci Credit Bank Timisoara. As avea nevoie de o adeverinta pe perioada lucrata la ei nefiind in posesia cartii de munca. Banca a fost declarata falimentara .

Alte discuții în legătură

Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta raulgonzales raulgonzales Soacra me a lucrat in perioada 74-75 la ACUMULATORUL SA.Pantelimon In prezent firma nu mai exista si nu mai poate intra in posesia unei adeverinte de vechime ... (vezi toată discuția)
Inteprinderi din timisoara azi desfiintate, as dori sa stiu unde se afla arhiva fostei inteprinderi ... tupsyrel tupsyrel buna ziua,as dori sa stiu unde se afla arhiva fostei inteprinderi de utilaj greu si transport timisoara,str ion ionescu de la brad,nr 29,la care am lucrat ca ... (vezi toată discuția)