avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Locuiesc pe o alee aparținând domeniului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Locuiesc pe o alee aparținând domeniului public, ...

Bună ziua
Locuiesc pe o alee aparținând domeniului public, cu lățimea de 3m. Casa mea este primul imobil de pe alee, la o distanță de aproximativ 20m de conducta principala de gaze. În fața mea mai este o locuință care are întrarea pe strada principala dar are și o întrare secundara pe aleea pe care locuiesc (o poarta de aprox. 1,5m)
Am primit aprobarea Distrigaz pentru racordare și avizul tehnic. Firma care urmează sa execute lucrarea a constatat ca nu se poate face extinderea de rețea decât prin conducta de suprafață (din cauza existentei unor subsoluri, cabluri electrice îngropate, canalizări).
Primăria refuza sa dea aprobare pentru executarea lucrării sub pretextul ca prin racordare supraterana se îngustează aleea și îmi cere sa obțin acordul de la toți locatarii aleii (12 familii). Nu am cum sa obțin acest acord deoarece sunt persoane care refuza prezenta conductei pe alee. Întrebarea mea este dacă poziția primăriei este legala având în vedere că instalarea conductei se face pe domeniul public?

Alte discuții în legătură

Racordare la gaze bună ziua locuiesc pe o alee aparținând ... meri57 meri57 RACORDARE LA GAZE Bună ziua Locuiesc pe o alee aparținând domeniului public, cu lățimea de 3m. Casa mea este primul imobil de pe alee, la o ... (vezi toată discuția)
Racordare individuala la conducta de gaza- conditii managerul managerul Buna seara, sunt proprietar al unui apartament intr-un bloc cu 4 etaje. Doresc sa investesc in racordarea apartamentului, la conducta de gaz a proprietarului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)