avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! În data de 18.08.2025 am primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! În data de 18.08.2025 am primit o notificare în ...

Bună ziua! În data de 18.08.2025 am primit o notificare în care mi s-a comunicat că nu mi-am respectat obligațiile de plată din contractul încheiat între mine și BCR ,dar la momentul actual eu imi onorez plățile, lunar, pană la epuizarea creditului în contul executorului judecătoresc ,avand în vedere faptul că din mai 2024 există un dosar de executare silită și o înțelegere amiabilă cu BCR. Suma stipulată in înștiintare nu este cea reală. Cum mă pot apăra în acest sens pentru că banca face un abuz, nu respectă înțelegerea de plătă, suma pe care o comunică nu este rreală, ba mai mult mă înștințează că vor să vîndă creanța la o firmă de recuperare creanțe. am sunat la BCR dar una din angajate nu a știut ce să îmi spună . sunt disperată pentru că dacă vor vinde creanța, eu iar voi plăti cheltuieli de executare , am toate deovezile de plată
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:36, 21 August 2025
Daca aveti un dosar de executare deschis pentru debitul neachitat nu mai poate fi deschis un nou dosar de executare silita pentru aceeasi datorie. Daca aveti conventie de plata, atunci aceasta este pusa in executare si numai in caz de nerespecatare a conventiei de plata se poate face executarea silita prin totate mijloacele prevazute de lege (poprire, urmarire silita imobiliara).
Preventiv, apelați cât mai repede la CSALB - pare să fie o greșeală, dar nu se știe cum poate evolua situația:
[ link extern ] /
Văd că au și chat.

Aveți detalii aici despre entitate și despre cum decurge concilierea:
www.avocatnet.ro/articol_638...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Ne executa recuperatorii emma2hart emma2hart una ziua, va rog sa ne ajutati si pe noi, sunntem tineri si cu o fetita de un an, ne-am cumparat un ap prin credit si venind criza am cam ramas in urma cu ... (vezi toată discuția)
Am un credit neachitat, am plecat din tara. acum m-am casatorit ... Merishor_16 Merishor_16 Am un credit neachitat, am plecat din tara. Cand am plecat , am inchis toate conturile , ramanand decat cel de credit. Acum m-am casatorit. Primesc adrese de ... (vezi toată discuția)