avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Romtelecom
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Romtelecom

Pentru cei care au lucrat la Romtelecom, cererile de eliberare a adeverintelor de vechime se depun la ORANGE ROMANIA SA , Sectorul 1, Str. Matei Millo 5.
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa aflu o adresa unde ma pot adresa la directia ... Telefoane.11 Telefoane.11 Buna ziua as dori sa aflu o adresa unde ma pot adresa la DIRECTIA ORANGE BUCURESTI pentru eliberarea adeverintei de munca de la fost ROMTECOM BUCURESTI, va ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime george_iancu george_iancu Ultima firma la care am lucrat (1 an de zile) nu imi elibereaza adeverita vizata de itm. Ultima data mi-au spus ca daca o vreau vizata de itm sa ma duc la ei ... (vezi toată discuția)