avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Pentru a beneficia de prenatal/postnatal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Pentru a beneficia de prenatal/postnatal este necesar ...

Buna seara. Pentru a beneficia de prenatal/postnatal este necesar contract de munca activ? Contractul se încheie in 7 octombrie si in prenatal ar trebui sa intru in 17 noiembrie. Am 6 luni lucrate in ultimele 12.

Alte discuții în legătură

Comncediul prenatal, lore00 lore00 buna ziua, am si eu o nelamurire, sunt insarcinata, in 6 luni, am terminat facultatea de medicina in august 2008. licenta, si nu am depus actele de somaj ca in ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare necesar pentru prenatal AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Pana la data de 4.06.2020 am fost in concediu de crestere a copilului pana la doi ani. dupa acea data am intrat in concediu fara plata. Sunt din nou ... (vezi toată discuția)