avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce condiții și cine poate dispune executarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce condiții și cine poate dispune executarea silita a unei ...

In ce condiții și cine poate dispune executarea silita a unei amenzi întocmită de poliția locală? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Politia locală mi-a trimis un proces verbal, întocmit în absența ... Vintea Florenta Vintea Florenta Politia locală mi-a trimis un proces verbal, întocmit în absența mea și fără martori, pentru depunerea unei cutii de televizor în zona ghenei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit o executare silita in data de 13.12.2022,in ... stelu1970 stelu1970 Buna ziua.Am primit o executare silita in data de 13.12.2022,in legatura cu o amenda data de Politia Locala Turda.P.V-ul de la amenda respectiva,nu l-am primit ... (vezi toată discuția)
Scaderea amenzilor de la bugetul local janina drula janina drula care este procedura prin care pot sa ma scad cu amenzile de la bugetul local, mai concret amenzi luate de catre diversi cetateni (circulatie, si ordine ... (vezi toată discuția)