avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vând un teren dar cine îl cumpără nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vând un teren dar cine îl cumpără nu ...

Bună seara,vreau sa vând un teren dar cine îl cumpără nu poate veni și vrea sa semneze în locul lui părinții, trebuie făcută procura sa semneze în locul lui sau se poate și altfel?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 21 August 2025
Da, ca sa cumpere pt el trebuie procura, se da la notar daca e i România sau la consulat/ ambasada daca e in afară.
Ultima modificare: Joi, 21 August 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire STANCIUADRIANA1990 STANCIUADRIANA1990 Buna ziua! Vreau sa cumpar un loc de pamant de la cineva caruia ia murit sotia si are 3 copii.Pt a vinde trebuie dezbatuta mostenirea?Doi dintre copii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare-cumparare facuta in italia valabila in romania??? octavr octavr Buna, Am si eu o intrebare. Este cumva valabila o procura facuta in Italia (la ambasada Romaniei) in Romania? Problema e urmatoarea. O persoana italiana ... (vezi toată discuția)
Act vanzare teren lacra74 lacra74 Buna ziua. Mama mea ar vrea sa vanda un teren..tinand cont ca suntem si noi copii pe actul de propietate,trebuie sa semnam si noi la vanzare..problema este ca ... (vezi toată discuția)