avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vând un teren dar cine îl cumpără nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vând un teren dar cine îl cumpără nu ...

Bună seara,vreau sa vând un teren dar cine îl cumpără nu poate veni și vrea sa semneze în locul lui părinții, trebuie făcută procura sa semneze în locul lui sau se poate și altfel?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 21 August 2025
Da, ca sa cumpere pt el trebuie procura, se da la notar daca e i România sau la consulat/ ambasada daca e in afară.
Ultima modificare: Joi, 21 August 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament - unul dintre proprietari nu e in tara honey23 honey23 Buna seara, Doresc sa cumpar apartamentul parintilor mei si din pacate unul dintrei ei nu este in tara. Apartamentul este intabulat dar nu stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament roby2019 roby2019 Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire George1808 George1808 Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren agricol, insa exista o problema: proprietarul terenului este decedat si are 2 mostenitori, unul este in tara unul este ... (vezi toată discuția)