avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns pt următoarea ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns pt următoarea situație. Salariul minim pe economie in cazul contractului cu norma parțială , in constructii, cum se calculează? Împărțim salariul minim pt norma întreaga, la nr de ore din contract? Exemplu : pentru un ctr cu 2h împart 4582 la 4, astfel salariu fiind 1146?

Alte discuții în legătură

Clarificări contribuții salariale, contracte part- time Karime Karime Clarificări contribuții salariale,contracte part- time!!! Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - job part time ale75 ale75 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:am 38 de ani,si de 2 luni am inceput sa fac dializa.Am fost in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua ....pot angaja un contabil pe firma cu 2 sau 4 ore pe luna ....??....ce salariu minim pot trece in contractul de munca? (vezi toată discuția)