avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt interesata daca exista vreo prevedere legala, ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt interesata daca exista vreo prevedere legala, ...

Buna ziua. Sunt interesata daca exista vreo prevedere legala, cum ca jucatorii legitimati la fotbal, grupa de Elite nu trebuie sa plateasca taxa la club. este vb de un club privat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:08, 22 August 2025
Nu există în lege sau în regulamentele FRF o prevedere care să interzică cluburilor private să perceapă taxe de la jucători legitimați la grupa de elită.
Excepția o reprezintă Centrele de Excelență FRF (unde costurile sunt acoperite de federație și părinții nu plătesc nimic).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitimație club fotbal NewName NewName Bună ziua!Am și eu o întrebare.O jucătoare de fotbal dorește să plece de la clubul la care este legitimată la un alt club.Cum poate proceda,dacă ... (vezi toată discuția)
Poate un avocat reprezenta interesele unui sportiv? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Din cate stiu, interesele sportivilor se reprezinta de catre impresari acreditati, in baza contractului de impresariere, insa poate si un avocat sa faca ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)