avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am susținut examenul de titularizare în două ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am susținut examenul de titularizare în două județe în iulie ...

Am susținut examenul de titularizare în două județe în iulie 2025. Aș dori să predau în ambele județe. Ce trebuie să fac legal pentru a putea face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 24 August 2025
Cadrele didactice care doresc să se înscrie și în alt județ, obligatoriu, își vor depune dosar în ambele județe, urmând să susțină inspecțiile la clasă în ambele județe, doar proba scrisa va fi susținută intr-unul din județe
Asta am facut deja, eu fac referire ca as vrea o numire intr-un judet cu sa zicem 12 ore si o alta numire in alt judet cu 8 ore. Am sustin inspectia la clasa in cele doua judete si, bineinteles, proba scrisa.
Ca sa predati, ar trebui sa incheiati c.i.m. cu fiecare unitate scolara.
Vă mulțumesc pentru răspuns. Pentru a putea încheia contractul individual de muncă cu fiecare unitate școlară, trebuie să știu exact ce am de făcut în situația în care o unitate școlară este într-un județ, iar cealaltă unitate școlară se află în alt județ.
Dupa admitere va trebui sa mergeti la fiecare unitate ca sa incheiati c.i.m. sau intrebati la ISJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)
Domiciliu me-alina me-alina anul acesta scolar am vrut sa ma pretransfer(sa ocup un alt post in locul celui unde m-am titularizat pe baza de examen), indeplinind conditiile: professor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma pot titulariza intr-o scoala daca am nota peste ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Ma pot titulariza intr-o scoala daca am nota peste 7 si deful luat? (Mentionez ca deocamdata sunt pe un post de suplinitor.) M-ar ajuta mult dacă ... (vezi toată discuția)