avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am susținut examenul de titularizare în două ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am susținut examenul de titularizare în două județe în iulie ...

Am susținut examenul de titularizare în două județe în iulie 2025. Aș dori să predau în ambele județe. Ce trebuie să fac legal pentru a putea face acest lucru?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! la data de 1 septembrie 2025 implinesc varsta de ... Giny03.63 Giny03.63 Bună ziua! La data de 1 septembrie 2025 implinesc varsta de pensionare. Sunt profesor suplinitor calificat, care am susținut 10 examene de titularizare in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea situatie: ... OMT OMT Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarea situatie: am peste 10 ani vechime in invatamant si acum 2 ani mi-am depus demisia(mentionez ca am fost ... (vezi toată discuția)
Contract de munca versus pensie liliana81 liliana81 Buna seara! Sunt pensionata pe caz de boala cu termen de revizuire in februarie2012. As dori sa particip la concursul de titularizare din luna iulie a acestui ... (vezi toată discuția)