Am susținut examenul de titularizare în două județe în iulie 2025. Aș dori să predau în ambele județe. Ce trebuie să fac legal pentru a putea face acest lucru?
Cadrele didactice care doresc să se înscrie și în alt județ, obligatoriu, își vor depune dosar în ambele județe, urmând să susțină inspecțiile la clasă în ambele județe, doar proba scrisa va fi susținută intr-unul din județe
Asta am facut deja, eu fac referire ca as vrea o numire intr-un judet cu sa zicem 12 ore si o alta numire in alt judet cu 8 ore. Am sustin inspectia la clasa in cele doua judete si, bineinteles, proba scrisa.
Vă mulțumesc pentru răspuns. Pentru a putea încheia contractul individual de muncă cu fiecare unitate școlară, trebuie să știu exact ce am de făcut în situația în care o unitate școlară este într-un județ, iar cealaltă unitate școlară se află în alt județ.
Domiciliu
me-alina
anul acesta scolar am vrut sa ma pretransfer(sa ocup un alt post in locul celui unde m-am titularizat pe baza de examen), indeplinind conditiile: professor ... (vezi toată discuția)