avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract medic sef sectie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract medic sef sectie

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca un medic sef de sectie intr-o sectie clinica are 2 contracte- un CIM si un contract de administrare? Daca cel de administrare inceteaza medicul poate sa isi continue activitatea medicala ca simplu angajat al sectiei sau trebuie un nou concurs pe post. In legea care reglementeaza conducerea spitalelor se face referire doar la manageri si comitetul director ca li se suspenda CIM pe perioada contractului de administrare.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ocupare functie de conducere dana manea dana manea As dori sa stiu daca potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, in cazul in care sunt medic sef de sectie, pot ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)
Reincadrare post initial matacuta ioana matacuta ioana Buna ziua, Lucrez intr-un spital public pe post de medic (obtinut prin concurs si nu cu incadrare clinica) si sunt totodata si sef de lucrari in specialitatea ... (vezi toată discuția)