avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă procesul sa terminat în aprilie noi în august ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă procesul sa terminat în aprilie noi în august am primit ...

Dacă procesul sa terminat în aprilie noi în august am primit comunicare de la divorț. Hotărârea judecătorească când o primim și ce trebuie sa fac după dacă vreau sa ma recasatoresc cu actul concubin

Alte discuții în legătură

Pot anula o sentinta de divort care nu e inca definitiva si irevocabila? beatrice_daniela beatrice_daniela Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspun:se mai poate anula o sentinta care a fost pronuntata in ian.2010 dar care nu are inca stampila de definitiv si ... (vezi toată discuția)
Mama in proces de divort insarcinata cu alt barbat myamya myamya Buna ziua, in luna martie am intentat proces de divort de sotul meu el nevrand sa divorteze pe cale amiabila la notar. In luna aprilie am ramas gravida cu ... (vezi toată discuția)
O situatie complicata, in care am nevoie de sfaturi, nu de a fi judecata bianca26 bianca26 buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea problema. de mai bune de 4 luni sunt despartita in fapt de sotul meu, ulterior acestei despartiri fiecare dintre noi ... (vezi toată discuția)