avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,fratele meu a trebuit să își schimbe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,fratele meu a trebuit să își schimbe buletinul de ...

Buna ziua,fratele meu a trebuit să își schimbe buletinul de curând ,și-a pregătit toate documentele necesare și s-au dus la serviciul de evidență pentru a depune cererea de schimbare a cărții de identitate unde a fost refuzat pe motiv că nu are programare după care a fost îndrumat să își facă programare pe hub.MAI,unde este doar opțiunea de buletin electronic ,el voind pe cel simplu.A făcut programarea cum I s-au cerut iar când s-au prezentat din nou i s-au spus că la primăria respectiva,din judetul Botosani nu se mai fac cărți de identitate simple ,ci doar in anumite județe fiind forțat să aleagă varianta electronică.,Întrebarea mea e cum procedez in cazul de față daca eu vreau sa fac buletinul simplu și cum sa acționez in cazul in care mi se refuza din diferite motive opțiunea aleasa?

Alte discuții în legătură

Probleme cu obtinerea cartii de indentitate simple dan996 dan996 Buna ziua! Unul din parintii mei se confrunta cu o problema care nu ar trebuii sa existe. Cartea de identitate i-a expirat iar pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin si pasaport diana24 diana24 Urmeaza sa-mi fac pasaport zilele acestea. Dupa care sa imi schimb buletinul. Daca imi schimb buletinul, va mai fi valabil pasaportul? (vezi toată discuția)