avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Probleme cu obtinerea cartii de indentitate simple
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Probleme cu obtinerea cartii de indentitate simple

Buna ziua! Unul din parintii mei se confrunta cu o problema care nu ar trebuii sa existe. Cartea de identitate i-a expirat iar pe site-ul [ link extern ]
pe langa ca nu sunt locuri pana in septembrie , nu se poate face programare pentru cartea de identitate simpla.
Persoana in cauza s-a deplasat pana la Serviciul pentru Evidenta populatiei in care suntem arondati pentru cateva lamuriri. Pe langa ca au tipat (tipic romanesc) au spus ca ei refuza sa faca cartea de indentitate simpla si sa sun la minister. Bineinteles ca cei de la mai-depabd au dat din umeri la telefon spunand ca ei nu pot face nimic si ca este treaba primariei.
Unde m-as putea indrepta in cazul acesta ?
Se poate actiona in instanta in eventualitatea in care ei continua sa refuze ?
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Carte de identitate pentru persoana imobilizata la pat adelina190 adelina190 mama mea este imobilizata si nu se poate deplasa la evidenta persoanelor din romania pentru asi schimba cartea de identitate care este expirata ,am intocmit ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Nicole Nic Nicole Nic Buna ziua, va rog sa ma informez cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie delicata cu care ma confrunt de 1 an de zile : am luat in spatiu o persoana ( ... (vezi toată discuția)
Restructurare oug 63/2010 evidenta persoanelor ContSters157567 ContSters157567 Potrivit og 63/2010 servicile de evidenţă a persoanelor deservesc un numar de persoane ex. serviciul unde lucrez eu deserveste o populaţie activă de 105 ... (vezi toată discuția)