avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat de curând o casă care are gard comun cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat de curând o casă care are gard comun cu un vecin.A ...

Am cumpărat de curând o casă care are gard comun cu un vecin.A
In fata acestui gard, pe partea mea se afla plantați copaci, de către fostul proprietar de la care am cumpărat casa.Vecinul îmi cere să tai copacii la nivelul gardului.Este legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:35, 23 August 2025
Ce fel de copaci, cat de.mari sunt?
Trebuie sa fie plantați la 2 m distanta pana la gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ... Radu T. Radu T. Buna ziua. Referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ca distanta minima legala de plantare a copacilor, fata de hotar este de 2 ... (vezi toată discuția)
Proces taiere brazi aflati la mai putin de 2m de gard coriolan clarinopol coriolan clarinopol Acum 2 ani am cumparat un teren la munte, de 250 mp cu casuta. M-au atras brazii care sunt plantati pe doua dintre marginile curtii,la aprox.1m de ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu vecinii de la curte sophie sophie Pe unul dintre hotarele curtii, cam pe jumatate din lungimea curtii mele, este zidul casei vecine, o casa din caramida cu pod din lemn, construita fara ... (vezi toată discuția)