avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii da muzica tare,ce pot face? Am chemat politia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii da muzica tare,ce pot face? Am chemat politia în fiecare ...

Vecinii da muzica tare,ce pot face?
Am chemat politia în fiecare săptămână,maxim la 2 săptămâni si le tot da amenzi.Am discutat si cu iei personal si le-am zis sa nu mai dea muzica tare dupa ora 22:30 au zis ca au înțeles si nu o sa mai dea dar degeaba.
Ce pot face în legătură cu iei?
Am 3 copii mici,noi stam la curte si chiar nu se poate dormi.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice luar luar am si eu o problema de foarte mult timp cu vecinul de deasupra care nu nu stie (mai bine zis nu vrea) sa asculte muzica mai incet. problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu vecinii? AlecsandraB AlecsandraB Buna ziua! Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand ... (vezi toată discuția)
Ascult muzica tare la bloc heciu heciu (nu am stiut in ce categorie sa incadrez subiectul meu) Am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, insa nu am gasit. Locuiesc la bloc, mai exact la ... (vezi toată discuția)