avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am primit decizia cu mica recalculare si la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am primit decizia cu mica recalculare si la motivare ...

Buna ziua,
Am primit decizia cu mica recalculare si la motivare scrie asa:
"........VENITURIIE DIN LUNILE 06.2000 SI 11.2000 NU AU FOST
VALORIFICATE DEOARECE AU FOST CONSTATATE SUME FOARTE MARI IN CEEA CE PRICESTE ORE SUPLIMENTARE ( O6.2OOO ) SI LA RUBRTCA PRIME (06.2000 Sl 11.2000)"
Ce sa inteleg? Ca nu au fost luate in calcul cele 2 luni in totalitate? Daca este asa pierd aprox. 2 puncte pe anul 2000.
Care ar fi solutia pt. rezolvare? Nu as vrea sa aglomerez tribunalele.

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare deși la motivare nu scria nimic ... Anton Radu Aurel Anton Radu Aurel Am primit decizia de pensionare Deși la motivare nu scria nimic am constatat că nu au fost luate în calcul acordul global, ore suplimentare, prime pentru ... (vezi toată discuția)
Sporuri pensie buna ziua pe data de 03.10,2024 am depus dosarul ... berbec60 berbec60 Sporuri pensie Buna ziua Pe data de 03.10,2024 am depus dosarul de pensionare la limita de varsta,iar pe data de 31.01.2025 am primit motivarea deciaziei.Va ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)