avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am primit decizia cu mica recalculare si la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am primit decizia cu mica recalculare si la motivare ...

Buna ziua,
Am primit decizia cu mica recalculare si la motivare scrie asa:
"........VENITURIIE DIN LUNILE 06.2000 SI 11.2000 NU AU FOST
VALORIFICATE DEOARECE AU FOST CONSTATATE SUME FOARTE MARI IN CEEA CE PRICESTE ORE SUPLIMENTARE ( O6.2OOO ) SI LA RUBRTCA PRIME (06.2000 Sl 11.2000)"
Ce sa inteleg? Ca nu au fost luate in calcul cele 2 luni in totalitate? Daca este asa pierd aprox. 2 puncte pe anul 2000.
Care ar fi solutia pt. rezolvare? Nu as vrea sa aglomerez tribunalele.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:50, 25 August 2025
Depuneti contestatie la tribunalul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia pentru cas este plafonata ca in anii precedenti ? akinom0440 akinom0440 Buna ziua, am dat cautare pe internet insa nu gasesc nicaieri raspunsul. M-ar interesa, daca in continuarea la calculul salarial contributia pentru CAS este ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie - activitate lucrata in grupa i de munca Popescudvasile Popescudvasile Am si eu o intrebare si anume :exista cineva in tara care poate sa confirme ca a primit Decizie pentru recalcularea pentru grupele de munca facuta in luna ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie rusu marcela rusu marcela Am urmat facultatea de filologie intre 1969-1973si am lucrat in invatamant.Stagiul asimilat este de 4 ani sau 3 ani si 11 luni?Cum se calculeaza punctele ... (vezi toată discuția)