avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Care sunt actele necesare pentru Buletin/Pașaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Care sunt actele necesare pentru Buletin/Pașaport pentru copil ...

Care sunt actele necesare pentru Buletin/Pașaport pentru copil născut în străinătate, dar cu certificat de naștere înregistrat în România. Domiciliul Permanent este in UK. Bunicii locuiesc in România. Mulțumesc
ps certificatul de naștere este emis de autoritățile române.

Alte discuții în legătură

Pasaport romanesc Marian34 Marian34 Buna, eu sunt Roman ,prietena ( nimic legal inca) e Poloneză, copilul e născut în uk(Leicester). Intrebarea mea este ... ce documente imi trebuie si unde sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)