avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ePIDS
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ePIDS

Am încercat de mai multe ori să depun cererea atât pentru mine acasă, cat și pentru părinții mei însă îmi dă la status Invalidă la ambele locuri de consum. Aveți idee ce poate fi greșit? Îmi dă ca locul de consum nu poate fi validat, datele POD sunt lipsă sau incorecte
Cel mai recent răspuns: DanaGirniceanu , utilizator 13:54, 27 August 2025
Am incercat si eu de mai multe ori si am primit acelasi raspuns.Am trrimis si e mail la suportul lor pentru clienti si nu am primit raspuns.Parerea mea ca aplicatia nu functioneaza.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2025
DanaGirniceanu, utilizator
Și eu am trimis mail la suport și n-am primit răspuns

DanaGirniceanu a scris:

Am incercat si eu de mai multe ori si am primit acelasi raspuns.Am trrimis si e mail la suportul lor pentru clienti si nu am primit raspuns.Parerea mea ca aplicatia nu functioneaza.

codul POD se afla pe pagina nr.2 a facturii deasupra tabelului si este format din 26 de cifre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa-mi activez contul catipascal catipascal Buna ziua! Nu am primit pe adresa mea de e-mail catipascal@yahoo.com link-ul pentru activarea contului meu. Va rog sa-mi retransmiteti acest e-mail in cel mai ... (vezi toată discuția)
Meseria de aur Sufletdecaine Sufletdecaine Unde este mentionat concursul MESERIA DE AUR, as vrea sa particip dar nu am descoperit nici un indiciu. Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)