avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La pensia anticipata partial se tine cont de nr. de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La pensia anticipata partial se tine cont de nr. de copii și de cursurile la zi (facultate)?

la pensia anticipata partial se tine cont de nr. de copii ? dar de facultate, cursuri la zi?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:37, 25 August 2025
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii facultate pensie adelone adelone Este obligatorie introducerea acelor ani la pensie? Eu cred ca nu , dar am nevoie de o confirmare. Nu mai am foaia matricola, si sunt dispusa sa renunt la acei ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Gabi Ionescu Gabi Ionescu Am 54 ani,29 ani vechime in munca de cand am terminat facultatea si m-am angajat. Perioada de facultate 5 ani la zi Facultatea T.C.M. conteaza cumva la ... (vezi toată discuția)
La pensia de invaliditate se calculeaza si anii de facultate? paumaria paumaria Sunt in pensie de invaliditate gradul III. Am citit pe un forum ca si la pensia de invaliditate se calculeaza la vechime anii de facultate . Este adevarat? ... (vezi toată discuția)