avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul in care Parlamentul european face un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul in care Parlamentul european face un regulament ...

Buna seara. Sunt intr o dilema. In cazul in care Parlamentul european face un regulament cu privire la utilizarea unor substanțe, se aplica țărilor membre fără ca acestea sa aibă cadru legal propriu adaptat la acest regulament?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 27 August 2025
Regulamentul are aplicabilitate generală. Acesta este obligatoriu în toate elementele sale şi se aplică direct în fiecare stat membru.
Mulțumesc ptr răspuns. Acest regulament se aplica fără norme de aplicare?

Cornel Vasile a scris:

Regulamentul are aplicabilitate generală. Acesta este obligatoriu în toate elementele sale şi se aplică direct în fiecare stat membru.

Da, Regulamentele P.E. nu au norme de aplicare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez in strainatate. daca ma intorc in tara pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? scarllet4you scarllet4you Buna seara! Lucrez de 5 ani de zile in strainatate, avand contract de munca.Am ramas insarcinata, urmand sa nasc in luna noiembrie si vroiam sa stiu , in ... (vezi toată discuția)
Consilierii juridici in tarile ue maraki maraki Buna ziua am lucrat o perioada de aprox 6 ani ca si consilier juridic i Romania. Momentan sunt in Grecia , iar pentru a profesa aici ca si consilier ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia mamelor cu contract in strainatate anterior nasterii copilului rcv rcv buna seara....as dori sa aflu cateva informatii privind indemnizatia pt cresterea copiilor in Romania pt mamele ce au lucrat in strainatate anterior nasteri ... (vezi toată discuția)