avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara. In perioada 2008-2011 am fost student al ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara. In perioada 2008-2011 am fost student al facultatii ...

Buna seara.

In perioada 2008-2011 am fost student al facultatii de constructii din cadrul universitatii Ovidius, Constanta.

Dupa terminarea anului 3 am fost exmatriculat deoarece nu am platit taxa si nu m-am prezentat la cursuri. Probleme financiare

Acum lucrez in domeniu, am calificari, am experienta, as dori sa continui facultatea la aceeasi facultate (Ovidius-Constructii) sau la alta din acelasi domeniu (de preferat Instalatii UTCB Bucuresti)

Pot echivala studiile din primii 3 ani, facuti in perioada 2008-2011 la facultatea de construcii de la Ovidius cu alta facultate sau chiar la ei sau acei ani/studii sunt pierduti?

Va multumesc anticipat !
O seara buna !

Alte discuții în legătură

Statut juridic diploma de absolvire, inginer colegiu - 2001, legea 84/1995 Promoafaceri Promoafaceri Buna ziua! In urma unui curs sustinut la un furnizor de formare profesionala, comisia de examinare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, a constatat ... (vezi toată discuția)
Alegerea facultatii de drept serban19 serban19 Stie cineva daca are o importanta asa mare daca Universitatea este particulara , in speta Univ.G Bacovia-Bacau. As vrea sa urmez cursurile Fac de Drept si am ... (vezi toată discuția)
Am o problema noua..... BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)